Een spel om af te drukken – prinses Naya

Een spel om af te drukken – prinses Naya

Dit avontuurlijke spel is gemakkelijk te organiseren tijdens een verjaardagsfeestje thuis. Om prinses Naya te helpen haar verloren prins terug te vinden, moeten de kinderen op tocht doorheen het koninkrijk Alunira. In het gezelschap van kabouter Alnia moeten ze de magische ingrediënten vinden, waarmee ze prins Ahiel kunnen bevrijden. Hij wordt gevangen gehouden door heks Dokela. Om de kinderen te bedanken voor hun hulp, schenken de koning en koningin hun op het einde van het avontuur een deel van de schat van Alunira (bijvoorbeeld snoepzakjes). Het spel is gebaseerd op samenwerking en is hoofdzakelijk bedoeld voor meisjes, maar ook voor jongens is er plaats.
Weer of geen weer: dit verjaardagsspel kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Als organisator moeten jullie enkel verstopplaatsen vinden en daar de verschillende raadsels van het verhaal verstoppen.
Met deze kant-en-klare set Zalunira kunnen jullie na de aankoop meteen de raadsels, het verhaal, de voorbereidingsfiche, de diploma’s,... afdrukken.
Zalunira levert het scenario met raadsels en uitdagingen; jullie zorgen enkel voor de uitvoering ervan tijdens het verjaardagsfeestje.

Dit spel bestaat in verschillende versies:
versie 5-6 jaar
versie 7-8 jaar