Feeënschattenjacht

Feeënschattenjacht

Dit is een schattenjacht om te organiseren op een verjaardagsfeestje voor feetjes van 5, 6, 7, 8 of 9 jaar.
Het spel duurt ongeveer 45 minuten en kan binnen in huis of buiten in de tuin worden georganiseerd, net voor het eten van de taart bijvoorbeeld.
De feeënschattenjacht gaat over fee Zoé die gevangen wordt gehouden door de verschrikkelijke heks Dokela. Vrienden van fee Zoé, de kinderen, worden gewaarschuwd door vlinders en gaan deelnemen aan dit verhaal. Ze gaan proberen de dieren uit het bos van Alunira te bevrijden en daarna proberen Zoé te redden.
Om daarin te slagen, moeten de kinderen een aantal raadsels oplossen die jullie hebben verstopt of de plek waar het feestje wordt gehouden.
Om hen te belonen voor hun hulp, geeft fee Zoé de kinderen een deel van de schat van de feeën aan het eind van het avontuur.
Het spel wordt gepresenteerd in de vorm van een pdf-bestand dat jullie kunnen downloaden en afdrukken. Om de activiteit ook een sportief tintje mee te geven, kunnen jullie ervoor kiezen te spelen met onze uitdagingen.
Onze schattenjachten zijn gemakkelijk te begrijpen en te organiseren voor ouders die niet al te veel tijd hebben om aan de voorbereiding van een dergelijk activiteit te besteden.

Het spel bestaat in verschillende versies:
versie 5-6 jaar
versie 7-9 jaar