Gratis schattenjacht

Gratis schattenjacht

Dit is een gratis schattenjacht waardoor u de wereld van afdrukbare spellen voor verjaardagsfeestjes van uw kinderen kunt ontdekken.
In het spel ’Heilige boek van de dieren’ lopen de dieren uit de jungle van Alunira groot gevaar na de verdwijning van hun heilige boek. De leeuw Matamoe stelt voor dat de kinderen helpen om het kostbare boek terug te vinden.
In deze gratis schattenjacht moeten de kinderen verschillende raadsels zoeken en oplossen, waardoor het verhaal zich ontwikkelt. Op het einde van het spel zoeken de jonge helden hun beloning: de schat. De organiserende ouders kunnen de kinderen tussen bepaalde raadsels uitdagingen geven om wat fysieke activiteiten toe te voegen.
De organisatie van deze gratis schattenjacht is erg eenvoudig. Dankzij het praktische organisatieblad volstaat het om enkele verstopplaatsen te zoeken, waar de activiteit zich afspeelt. Daar verbergen jullie de verschillende pdf-documenten, die jullie downloaden.
Als op de dag van het verjaardagsfeestje alles klaar is, lezen jullie aan de kinderen het startverhaal voor en sturen jullie hen op weg naar het eerste raadsel.

Gratis de versie 5-6 jaar van dit spel downloaden

Gratis de versie 7-8 jaar van dit spel downloaden