Spelidee voor een verjaardag rondom het thema Halloween

Spelidee voor een verjaardag rondom het thema Halloween

Met "Het Mysterie van het Halloweenhotel" bieden we jullie een nieuwe speurtocht voor detectives om af te drukken voor op jullie verjaardagsfeestjes thuis.
Geest, Vampier, Monster, Mummie, Heks en Weerwolf zijn de zes verdachten van een diefstal van snoepgoed die heeft plaatsgevonden in het beroemde Halloweenhotel. De kinderen moeten dus meerdere raadsels oplossen en verschillende belangrijke aanwijzingen verzamelen om de dader aan te wijzen en het snoepgoed terug te vinden.
Deze gemakkelijk te organiseren speurtocht voor detectives rondom het thema Halloween vraagt maar weinig voorbereiding van de ouders. Er is alleen een lijst met een tiental verstopplaatsen nodig op de plek waar jullie de speurtocht willen organiseren, en de documenten die het scenario van ons onderzoek vormen moeten hier worden verborgen. Op de dag zelf lezen jullie het uitgangsverhaal aan de kinderen voor en leiden jullie ze van verstopplaats naar verstopplaats. Met elk document komen de kinderen verder in hun verhaal en kunnen ze het spel beleven alsof ze er echt deel van uitmaakten. Geheugen, logisch redeneren, intuïtie, alle vaardigheden van jullie jonge detectives worden op de proef gesteld in dit verjaardagsfeest.
Jullie vinden in de rubriek "Advies" op onze internetsite artikelen om te weten te komen hoe jullie het spel eenvoudig kunnen organiseren, ideeën voor verstopplaatsen, spelen met meerdere teams...

Ontdek vanaf nu de versie 9-12 jaar van dit af te drukken spel in onze winkel!