Speurwerk voor detectives

Speurwerk voor detectives

In dit speurwerk voor detectives dat je kunt afdrukken en kunt organiseren op een verjaardagsfeestje, gaan de kinderen Fred helpen, een jonge privédetective. Ze gaan een van zijn allereerste onderzoeken in het veld oplossen. Het speurwerk voor detectives vindt plaats in een museum na de mysterieuze verdwijning van een aantal meesterwerken. Teleurgesteld door het gebrek aan interesse dat de politie in dit onderzoek toont, vraagt de directeur van het museum Fred om ook zijn licht te laten schijnen over deze duistere zaak.

Je jonge onderzoekers vergezellen Fred bij dit spel vol speurwerk voor detectives. De kinderen gaan op zoek naar raadsels die ze moeten proberen op te lossen om verder te kunnen gaan in het spel om zo de schuldige te ontmaskeren.

Deze activiteit is bedoeld voor een verjaardag met kinderen vanaf 9 jaar. Hij kan worden gebruikt op een verjaardag met zowel jongens als meisjes.

Om het spel voor te bereiden, hoef je alleen maar de verschillende bladen uit te printen. Daarna moet je acht verstopplaatsen vinden op de plek waar je de activiteit op de verjaardag organiseert.

Het spel is een document om te downloaden in pdf-formaat. De complete set bevat de spelregels, diploma’s, het uitgangsverhaal, het slotverhaal en de raadsels.

Het spel bestaat in verschillende versies:
- versie 7-8 jaar
- versie 9-12 jaar