Gratis prijzen voor uw schoolfeesten, bingospelen en tombola’s van scholen en verenigingen

Gratis prijzen voor uw schoolfeesten, bingospelen en tombola's van scholen en verenigingen

Wisten jullie dat we op Zalunira gratis prijzen aanbieden voor schoolfeesten, bingospelen of tombola’s van scholen en verenigingen?

We geven scholen en sport- en culturele verenigingen die erom verzoeken: schattenjachten, speurwerk voor detectives of verjaardagsspelletjes die de ouders kunnen organiseren (die op onze site een waarde van € 9,99 hebben en beperkt tot drie bonnen per school of vereniging). Jullie kunnen deze bonnen gebruiken als prijs of beloning bij jullie tombola’s, bingospelen, concoursen, verschillende evenementen of schoolfeesten. Deze gratis prijzen bestaan uit bonnen om af te drukken.

Sinds 2012 zijn er zo al meer dan 5000 kortingsbonnen weggegeven!

Als jullie ons nog niet kennen en jullie willen ons concept graag eens uitproberen, bieden we een gratis versie van onze spelen aan die jullie kunnen downloaden op deze pagina.

Als jullie ons concept voor verjaardagsspelletjes beter willen begrijpen, klikken jullie hier!

Hoe kunnen jullie ons een verzoek sturen?
Als jullie graag prijzen ontvangen, sturen jullie een e-mail aan "contact zalunira.net" (denk eraan om een apenstaartje @ tussen contact en zalunira.net te zetten) met in de onderwerpregel: "Aanbieding voor scholen en verenigingen". Zet in jullie verzoek een contactmail van de school of oudervereniging of vereniging die noodzakelijkerwijs een band moet hebben met de wereld van kinderen.
We sturen jullie dan per e-mail en binnen ongeveer tien dagen de drie bonnen van Zalunira toe die jullie kunnen afdrukken. De kortingscode staat in deze bonnen. Het zijn bonnen die jullie aan kunnen bieden op jullie schoolfeesten, bingospelen, concoursen of tombola’s. Ze zijn tot twee jaar na hun aanmaak geldig.
De winnaar of winnares van een bon kan met de code gratis een willekeurige schattenjacht of speurwerk voor detectives bestellen van de spellen die in onze online winkel nl.zalunira.net beschikbaar zijn.